Szolgáltatásaink

"Köszönöm precíz és alapos munkáját! Az általunk kért klíma tökéletesen működik, a készülékkel maximálisan meg vagyunk elégedve. A telepítés gyorsan, a megbeszélt időpontban történt."
Csortos Gabriella
Szomor
"Bárkinek bizalommal ajánlom szolgáltatását és munkáját! A javasolt klímaberendezés valóban jó választásnak bizonyult. Az épület okozta szerelési nehézségek miatt több helyről elutasítást kaptam, azonban számára nem jelentett kihívást a feladat, az eredmény kifogástalan."
Kovács Valentin
Kisbér

Tudnivalók

Klímaszerelés menete

Minden klíma telepítése másként zajlik, hiszen sosincs két egyforma munka, egyforma lakás és mások az igények is. Ügyfeleink számára ezért nyújtjuk helyszíni felmérésünket, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot el tudjuk készíteni. A klíma telepítése így az adott helyszín paramétereinek figyelembevételével fog zajlani. Nálunk kétféle árajánlat sincs, hiszen az ügyfél által megadott költségkeretet figyelembevéve és a helyszínen felmért igények alapján készítjük el. A legjobb konstrukciókat ezután kalkuláljuk ki az általunk forgalmazott klímaberendezések közül, majd ezeket klíma telepítési árral együtt feltüntetve adjuk át az ügyfél részére.

Klíma telepítés garanciával

A klíma telepítése, mint említettük teljesen egyedi igények alapján történik.  Szolgáltatásaink között nem csak az ingyenes helyszíni felmérés biztosított, de garanciális javítást is vállalunk a klíma típusától függően, akár 5 évig. Így biztos lehet abban, ha bármilyen problémát észlel klímaberendezésével kapcsolatban, kollégáink segítenek a megjavításában. 

Számunkra nagyon fontos, hogy ügyfeleinkkel korrektek legyünk, ezáltal ők elégedettek lehessenek. A klíma telepítés költségeinél így minden fontos díjat felszámolunk és feltüntetünk előre, hogy semmilyen rejtett költség ne merülhessen fel. Így a klíma telepítés árában benne van az összes olyan szolgáltatás és anyag, amelyre munkák során szükség lehet. Ilyen költségek a kültéri és beltéri egységek felszerelése, a fal átfúrása, az anyagköltségek (rézcsövek, szigetelések, kültéri tartókonzol vagy terasztartó, cseppvízcső, hűtőközeg rátöltés, kábelcsatorna), a kábelcsatornában történő kiépítés és a csövezés (3 méterig). Ezeket árajánlatunk mind tartalmazza, mindezek mellett minőségi anyagokat, a klímaberendezéshez tartozó konzolt, számlát és garanciát egyaránt vállalunk az Ön kényelme érdekében!

Légkondicionáló karbantartásának menete

A légkondicionáló tisztításának menete, lépései és a legfontosabb tudnivalók amikkel használóként érdemes tisztában lennie. Szakszerűen a légkondicionáló tisztításáról a Kisbérklíma szakértő és felkészült csapatától.

A légkondi hőcserélőinek tisztítása rendkívül fontos, hiszen a klímaberendezés kültéri és beltéri egysége, illetve a teljes rendszer ki van téve az időjárásnak és a különböző szennyeződéseknek. A légkondicionáló hőcserélőjén a kül és beltéren is jelentős károkat okozhat a megtelepedett szennyeződés. A kültéri egységen rontja klímaberendezésünk hatásfokát, megakadályozza a klíma megfelelő hőleadását, és ezáltal a kompresszort megterhelve jelentősen lerövidíti a klíma élettartamát is. A szennyezett kültéri hőcserélő az áramfogyasztását is megnöveli a berendezésnek, hiszen sokkal több elektromos áramfelvétellel lesz képes a működését ellátni. A beltéri egységen a beszívott házipor, pollenek, lebegő részecskék a nem megfelelő karbantartás esetén lerakódnak és biofilmet hoznak létre, ami a klíma nedves közegében a penész és a spórák, gombák melegágya lehet. A bomlással járó szagok mellett folyamatosan allergiás reakciót okozhatnak, miközben keringtetik az otthonunk levegőjében az allergén részecskéket, így az is megjelenhet, amely légúti problémákhoz vezet.

Klíma tisztítás-2

A légkondi tisztítás menete – beltéri egység

A beltéri egység egyik legfontosabb része tisztítás szempontjából a hőcserélők karbantartása. Kollégáink először a porszűrőket portalanítják, vízzel lemossák. Ezután következik a többi szűrőbetét lemosása. Ezután egy gőztisztítóval történő tisztítás, fertőtlenítés jön, amely során a hőcserélőt is alaposan áttisztítjuk, fémtisztára mossuk és ezüst kolloidos nanoszeptikus vegyszerrel kezeljük, csíramentesítjük. A nagyon elkoszolódott készülékek esetében az egész klímaberendezést szétszereljük és gondosan áttisztítjuk az összes alkatrészt. A legvégén egy vegyszeres kezeléssel, fertőtlenítéssel kezeljük le a klímaberendezést, hogy elkerülhessük és megelőzzük a baktérium-, penész-, és gombatelepek kialakulását és biztonságosan tudja használni az egész szezonban a klímaberendezést.

A légkondi tisztítás menete – kültéri egység

A kültéri egység tisztításának menete szintén nagy odafigyeléssel történik, hogy a légkondi élettartamát minél tovább meghosszabbíthassuk. A kültéri egységnél sűrített levegős tisztítást végzünk el, hogy az egységbe ragadt időjárás általi szennyeződések, falevelek, por, eltávolításra kerüljenek. A tisztítás során ellenőrizzük a csatlakozókat, hogy nem sérültek-e, megfelelően működnek, légtömören zárnak. A klíma kültéri egységében hőcserélőjét 3 bar nagynyomású ipari tisztítószerrel mossuk át, hogy megszabadítsuk az összes szennyeződéstől, ezzel biztosítva további kiváló működést.

Milyen eszközökkel történik a légkondi tisztítása?

A légkondi tisztítása során olyan ipari vegyszereket és tisztítószereket, fertőtlenítőket és eszközöket használunk, amelyek nem kaphatók bármely szupermarketben és kifejezetten klímatisztításra alkalmasak. Ezt figyelembe véve a klíma tisztítását nem szabad otthon magunktól elvégezni, hiszen többet árthatunk vele a berendezésnek és akár költségesebb lesz a javíttatás, mint, amit a klímatisztításon spóroltunk. Kollégáink tapasztaltak és rendkívül körültekintőek, így nyugodtan rájuk bízhatja a szakszerű légkondi tisztítást!

Kérje ajánlatunkat online még a szezon kezdete előtt, és hosszabbítsa meg klímája élettartamát, akár évekkel, miközben a szakszerű átvizsgálással biztosíthatja, hogy nyáron üzemszeren működik majd a klíma otthonában

Hőszivattyúk ipari klímák

Hőszivattyúk ipari klímák telepítésével szervizelésével szaktanácsadásával foglalkozunk, adott esetben a szivárgásvizsgálatát és garanciális illetve a garancián túli javítását is elvégezzük. Költség kerethez igazodva kiválasszuk a legmegfelelőbb hőszivattyút a megrendelő igényeihez igazodva. Megtervezéstől a kivitelezésig elvállaljuk a munkákat. Készülékmárkák amikkel foglalkozunk Panasonic, LG, Fujitsu, Midea.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot

+36 20 368 5418

kisberklima@gmail.com

Telefonon hétfőtől-péntekig 08:00-18:00​ között van lehetősége hívni minket. Elérhetőek vagyunk a beszerelést követően is.